Friday, February 17, 2017

Modul in care funtioneaza acupunctura

Acupunctura medical occidental este utilizarea unui tratement de acupunctura urma unui diagnostic medical. Aceasta implica stimularea nervilor senzoriali sub piele si in muschii corpului.Acest lucru are ca rezultat producerea de substante natural in corp, cum ar fi endorfinele de alinare a durerii. Probabil a facut sinteza substante eliberate in mod natural sunt responsabile pentru efectele benefice experimentate cu acupunctura.

Practicieni care adera la credintele traditionale despre acupunctura cred ca a facut atunci cand Qi-ul nu se scurge liber prin corp, acest lucru poate provoca boli. De asemenea, ei cred că acupunctura poate restabili fluxul de Qi, și așa mai departe restabili sanatatea, poti citi mai multe detalii despre ce inseamana Qi-ul .Practicieni de acupunctura uneori numititi si acupunctori , folosesc acupunctura pentru a trata o gama larga de conditii de sanatate. Cu toate acestea, utilizarea de acupunctura nu intotdeauna se bazeaza pe dovezi stiintifice riguroase.

In prezent, se recomanda luarea in considerare acupunctura ca o optiune de tratament pentru:dureri de cap de tip tensiune cronica,migrene Acupunctura este folosit atât de des pentru a trata alte afecțiuni musculo-scheletice (ale oaselor si muschilor) si conditiile de durere, inclusiv:durere cronica, dureri de gat.Totusi, in multe conditii în care se utilizeaza acupunctura, exista putine dovezi de buna calitate pentru a trage concluzii clare asupra eficientei sale in comparatie cu alte tratamente. Cei mai multi pacienti acupunctura platesc pentru un tratament privat. Acest articol a fost luat cu acordul administratorului de pe site-ul acupuncturabrasov.ro , si ei detin toate drepturile de autor asupra acestui articol .

Costul de acupunctura variaza pe o scara larga intre practicieni. In cazul în care sunteti tratat de către medic pe acupunctura pentru o stare de sanatate sau ai in vedere sedinte de acupunctura, este recomandabil pentru a discuta acest lucru cu medicul dumneavoastra.

Cum se realizeaza o sedinta de acupunctura 

O sesiune initiala de acupunctura dureaza de obicei 20-40 de minute și la evaluarea Vizează stării generale de sănătate, istoricul medical si un examen fizic, urmată de introducerea ace de acupunctura. Cursuri de tratament implica adesea pana la 10 sesiuni separate, dar acest lucru poate varia.In timpul sesiunii, vi se va cere sa stati jos.

Ati putea fi, de asemenea, a cerut sa scapati de unele haine, astfel incat medicul desemnat sa poata avea acces la anumite parți ale corpului.Acele folosite sunt fine si sunt, de obicei lungi cativa centimetri. Practicieni de acupunctura aleg puncte specifice pentru a plasa acele bazate pe starea dumneavoastra.Pana la 12 puncte pot fi folosite in timpul unei sesiuni tipice, uneori mai mult in functie de numarul de simptome pe care le aveti.Acele pot fi introduse doar sub piele, sau mai adanc astfel incat acestea ajung țesutul muscular. Este posibil sa simtiti furnicaturi sau o durere surda atunci cand se introduc acele, dar nu o durere semnificativa. Nu exista nici o reglementare legala de acupunctura in Romania, dar multi practicanti de acupunctura non-medicale sunt obligate să se înregistreze la autoritatea locala.

Daca alegeti sa urmati sedinte de acupunctura, asigurati-va ca medicul de acupunctura este fie un cadru medical reglementat profesionist. Consiliul de acupunctura romanesc detine un registru de practicanti au fost verificate si a aprobate de autoritatea competenta. Atunci cand este efectuata de către un practician calificat, acupunctura este raliu gena foarte sigur. Unii oameni de experienta au ajuns la concluzia ca acestea pot avea efecte secundare ușoare de scurta durata, cum ar fi:durere în cazul în care acele perforeaza pielea,sangerare sau vanatai in cazul in care acele perforeaza pielea ,somnolenta si senzatie de rau si lesin.

No comments:

Post a Comment